Skip to content

Elérhetőség

Kapcsolatfelvételi űrlap - Bátran fordulj hozzám kérdéseiddel

Név
Email címed *
Miben segíthetek?
Üzenet

Mivel foglalkozom?

Diagnosztizálással, tisztításokkal, terápiákkal, coachingal, energetikai tisztításokkal,

Mi az a tisztíttás?

Minden élet szituációnak saját programja van. Ezeket a programokat hívjuk kiváltó okoknak. Diagnosztizálással megkeresem a problémák és nehézségek konkrét programjait (okait) és megtisztíttom ezeket a programokat. Ideális esetben 100%-osan. Így beindul egyfajta koncentrált, tömény változás.

Miben más amit én csinálok?

Sokan fordultak hozzám sok féle kérdéssel mint spirituális téren úgy sima hétköznapi problémákkal. Rengetegen már voltak tisztításokon, különféle terápiákon ami ráadásul nem volt ingyenes. Miután átmértem azokat az értékeket hogy a terapeuta mit és mennyit tisztított meg, akkor jöttem rá hogy sohasem volt több mint 4% annak amit meg kellett volna tisztíttani.

Mi következik a tisztíttás után?

Coaching következik. Áttvesszük a tisztíttás eredményeit. Megbeszéljük mire kell oda figyelni hogy ne ismételjük a problémákat és nehézségeket, mit csináljunk, mit necsináljunk, milyen szokásokon kell változtatni stb.

Lényeges pont

“Terapeuták” nagy része csak azt keresi hogy ilyesztjen meg téged. Ezt azzal indokolják hogy van rajtad egy két átok, egy két rontás, egy két szellem-entitás stb. Évek során gyűjtött praxisból kijelenthetem hogy 99% ez nincs így. Nagyon sok oka lehet a problémáidnak és nehézségeidnek.

Fenti menüben

Fenti menüpont alatt: Diagnostika a čistenie (Diagnosztizallás és tisztíttás) több információt találsz, konkrétumokkal. A weboldalt a chrome böngészőből nyisd így lefordítja neked magyar nyelvre a szöveget. Amenyiben ez nem megoldható lent találsz egy

čistenie priestorov
čistenie priestorov
Čistenie priestorov

Mit lehet tisztíttani?

Mit tisztíttok? Átkok, ártások, entitások, szellemek, démonok, negatív energiák, problémák és nehézségek programjai stb. Tisztíttás után érezhetően megkönnyebbül az ember, fel lélegzik, jobb közérzet, vígabb kedv, vállakon nyomás, fej köruli nyomások abba maradnak.

Minimalizálom a misztikus szavak mint például a szellemek, démonok, átkok, ártás szavak használatát mert félelmet gerjeszt az emberben. Minden misztikus és ezoterikus dologra van tudományos, érthető, konyhai nelvel megérthető magyarázat. Fontosnak tartom hogy meg az ember meg értse mi miért történik ehhez pedig nincs szükség misztikus szavak használatára.

Előtte-utána

Lakás, ház, iroda tisztíttás az elő képen láthatod előtte a második pedig tisztíttás után. Minden szin más más energiát jelent. A tisztíttás után jobb othon a légkör, nyugodtabb az ember, jobb a közérzete, jobb a hangulat, az agresszív emberek sokkal kevésbé lesznek agresszívak.

Előtte

Energetické čistenie priestorov pred

Utána

Energetické čistenie priestorov po
 • Diagnosztizállás és tisztítások
 • Megoldások problémákra és nehézségekre
 • Karma diagnosztika
 • Coaching
 • Konzultációk és terápiák
 • Energiák tisztíttása
 • Energetikai tér tisztíttás
 • Entitások, szellemek tisztítása
 • Személyiség fejlesztés
 • Pszihotronika
 • Spirituális fejlődés
 • Ezotéria