Skip to content

Boldog napot kívánok neked Kedves Olvasó! Az oldal célja hogy megtanítsa hogyan lehet a spirituális tudást összekapcsolni a mindennapi élettel.

Problémák és nehézségek megoldása
Diagnosztika és tisztítás
Terápiák és konzultációk

Legfrissebb cikkek a gyakorlatból és az életből

Diagnostika a čistenie

Diagnosztika és tisztítás Problémák és nehézségek megoldása

Mindenkinek vannak olyan problémái és nehézségei az életben amelyekkel nem tud megbirkózni. Az átlagos megoldatlan helyzetektől a nehéz életszituációkig. Ha megoldást keresel a problémádra vagy nehézségeidre először meg kell találnod a probléma okát, majd meg kell oldanod azt. Az okok a programok, stoppok, blokkok stb. sokasága.

Mindenre, ami nyomaszt és megállít, van megoldás. A diagnosztika azonosítja a pontos okokat, amelyeket meg kell tisztítani.. Ezt követően coaching-konzultációt tartunk, hogy átbeszéljük a megoldásokat.

TÉRTISZTÍTÁS Energetikai tértisztítás

Az otthonod, az irodád és más helyiségek energiája felhalmozza az ott tartózkodó emberek energiáját. A felhalmozott hosszú távú érzelmek és energiáik befolyásolják az adott helyen tartózkodó emberek aktuális hangulatát, viselkedését és cselekedeteit.

Ha javítani akarod a működésedet a hangulatodat és az emberek cselekedeteit el kell távolítanod a felgyülemlett negatív energiákat és egyéb dolgokat.

Čistenie priestorov