alien g4063eed67 1280

Hraničné informácie 1

Moje články čítajú aj ľudia z vládnych kruhov a vedci-lekári-výskumníci venujúci sa „špeciálnym“ technológiám alebo hraničným záležitostiam. Tému som zvolil, pretože všetko čomu sa venujeme na stránke vrátane terapií a čistení ktoré robím, sú hraničné záležitosti. Už len pojem čistenie môže vyvolať pocit, že ide o niečo mystické, tajuplné, hraničné. Samotný rozvoj človeka a života je hraničná záležitosť plná hraničných informácií. Ihneď po narodení prestupujeme svoje hranice milimeter po milimetri.

Hraničné sú hlavne poznaním. Poznatky, zistenia, ktoré používam posúvajú ľudí dopredu. Niekedy je to len krôčik po krôčiku inokedy sa podarí vyriešiť dlhoročné problémy, ktoré sa neustále opakovali, behom 15 minút. 

Jedine hraničné informácie nás posúvajú skutočne vpred

Prečo Hraničné informácie? 

Vieme si určiť kde končia naše aktuálne poznatky? Je to trošku náročné, ale vieme. Ak sa opýtam ako funguje vlnová fyzika, pravdepodobne veľmi málo ľudí na ňu odpovie. Je to rovnako s kvantovou fyzikou, kvantovou mechanikou. Pre mnohých sú už len tieto názvy hraničné. Hraničné názvy sú napríklad kvantová imunita, kvantová chémia atď. Tieto názvy vzbudzujú v ľuďoch tajuplný pocit dôležitosti, mystickosti, magickosti. 

Predsudky 

Keď chceme v živote vyriešiť akýkoľvek problém, musíme nájsť príčinu. Mnoho príčin nemá slovenský názov. Pokiaľ je príčina problému napríklad parazitická jemno-hmotná štruktúra, je potrebné ju pomenovať správne. Preto je niekedy nemožné vynechať mystické názvy. 
Z toho vzniká predsudok, že Zlatá Sova je ezoterická stránka :-). Nie je. Venujeme sa fungovaniu človeka a života.

Hraničné informácie sa dajú veľmi ľahko pomýliť s dezinformáciami, prečo? 

Tvoj názor o domácej politike označíme písmenom A. Druhý človek, ktorý má na danú tému opačný názor označíme písmenom B. Čo sa stane, keď sa stretnú písmeno A a B? Začnú jeden druhého presviedčať o vlastnom názore. Pre oboch z nich bude predstava druhého dezinformáciou, pretože rozbíja ich vlastnú predstavu, vlastný pohľad na svet a jeho fungovanie. Môžeme o nich povedať, že A voči B alebo B voči A sú dezinformátori.

Podľa slovníka je dezinformácia zámerným uvedením nesprávnych informácií, uvedením do omylu.

Pokračovanie v ďalšej časti >>> TU

Diagnostika a čistenie problémov a ťažkostí

Diagnostika a čistenie >>>

Energetické čistenie priestorov

Čistenie priestorov >>>