man gd1b3de2b2 1920

Hraničné informácie 2

Hraničné informácie sú o skúmaní nepoznaného

Získanými skúsenosťami, poznatkami a výstupmi sa chceme dostať z bodu A do bodu B. Predpokladajme, že účelom je postup vpred, získanie nových a aktualizácia starých poznatkov. Nemôže ísť o dezinformáciu, pretože hraničné informácie sú úplne nové, nepoznané. Ich účelom je zlepšovanie života, rozvoj, postup vpred a aktualizácia starých poznatkov.

Skúmanie príčin a následkov, súvislostí, rozširovanie poznatkov prináša výsledky, skúsenosti, výstupy. Pokiaľ poviete ľuďom, že existuje aj Fyzika 2.0, ktorá je úplne iná ako tá, ktorú poznáme, čakajú vás 2 možnosti. Niekto to príjme, iný odmietne. Ťažký odmietači dokonca automaticky povedia, že ide o dezinformáciu. Nejde o dezinformáciu, pretože hraničná informácia je úplne nová, dovtedy nepoznaná.

Experimentálne technológie

Pri technológiách existuje kategória experimentálna. Experimentálne technológie sú predovšetkým o nepoznanom (zatiaľ). Čistenia a témy, ktorým sa venujem sa častokrát prepájajú, vzájomne dopĺňajú s experimentálnymi technológiami.

MUDr. Andrej Janco, JUDr. Peter Weis, Dr. Ján Lakota a ďalší

Nálepka dezinformátor sa začal zámerne používať na každého, kto trebárs trošku viac osolil polievku. Napríklad MUDr. Andrej Janco, JUDr. Peter Weis, Dr. Ján Lakota a ďalší dostali nálepky dezinformátor na každom kroku. V dobe kedy poznatky o waxe ešte neboli k dispozícii, ich tvrdenia sa dali vyvrátiť už len tým, že sa niekto urazil, vynadal im a pre istotu použil čarovné slovíčko „dezinformátor“. Neskôr sa ich tvrdenia ukázali ako pravdivé, overené a potvrdené štúdiami. Sú alebo boli dezinformátori? Nie, komunikovali hraničné informácie. Každý z nich konal svedomito, posúval ľudí k poznatkom.

Dezinformácia nie je zlá, pokiaľ rozbíja staré, neaktuálne poznatky a nahrádza ich aktuálnymi a správnymi

Každá nová informácia, poznatok nahrádza predchádzajúcu, neaktuálnu informáciu. Človek, ktorý nie je ochotný prijať nový poznatok, informáciu veľmi ľahko vyslový názor, že ide o dezinformáciu. Neochota prijať hraničné informácie presnejšie nové, aktuálne poznatky, zastavuje rozvoj človeka, spoločnosti a civilizácie.

Syndróm patentu na rozum – z praxe

Tento syndróm sa podľa mojich skúseností najčastejšie prejavuje u intelektuálne nadaných ľudí. Myslia si, že ich poznatky sú nad všetkým a každým. Sú pyšní na to čo vedia a dávajú to aj patrične pocítiť. Všetko čo je mimo rámca, ktorý študovali je konšpirácia a dezinformácia a ty si dezolát, že tomu veríš.

Pokým nezistíte, že poznatky, ktoré majú sú desiatky rokov zastaralé. To naozaj chceme napredovať podľa starých poznatkov? Čo by bolo keby začali títo „študovaní“ ľudia používať aktuálne poznatky? Čo tak doučiť sa?

Častokrát som čítal na internete, že ak si neštudoval mikrobiológiu a virológiu, k očkovacej otázke sa nemôžeš vyjadrovať. Rovnako je to aj vo fyzike. Podľa nich nemôže Fyzika 2.0, vlnová fyzika alebo torzné polia existovať, pretože nie sú v skriptách. Ľudia si veľmi radi doštudujú chýbajúce hraničné poznatky.

Konšpirácia, dezinformácia, hoax. Na čo slúžia tieto slová?

Ich účel je zastaviť človeka a následne vyvolať pochybnosť, strach alebo zmenu smerovania, aby sa nedostal za svoje vlastné hranice alebo rovno k hraničným poznatkom.

Pokračovanie ČOSKORO >>>

-R-

Diagnostika a čistenie problémov a ťažkostí

Diagnostika a čistenie >>>

Energetické čistenie priestorov

Čistenie priestorov >>>
sk_SKSlovak